Referenties

F. Doevendans, directeur e-Captain:

“Goed werk maak je niet zomaar, daar moet over nagedacht worden, veelvuldig testen, bijschaven, aanpassen enz. Dhr. van Doorn is in staat om aan dit proces de juiste handen en voeten te geven. Hij denkt mee en vraagt door op voor hem alle onduidelijke onderdelen. De samenwerking met hem verloopt altijd zeer prettig. Zijn pro-actieve houding en de verworven kennis leveren een goede bijdrage aan het product e-Captain.”

J. Souren, directeur Nederland.TV:

“We hebben erg prettig, efficiënt en daadkrachtig (samen)gewerkt met Dhr. van Doorn. Hij heeft in 3 maanden tijd 1 hoofdsite met 35 themakanalen opgezet. Bij het bouwen blijft hij meedenken, soms ook kritisch maar komt dan ook met alternatieven aan. Communicatie met hem over het project en de voortgang is makkelijk en direct.”

A. Kant, hoofd automatisering PMA:

“Meedenken, generieke oplossingen en uitgebreid testen zijn de belangrijkste eigenschappen die wij zochten en ook gevonden hebben in Dhr. van Doorn. Vanaf het begin van het project om onze websites, Microsoft Dynamics CRM en Mailchimp te integreren tot één systeem heeft hij pro-actief meegedacht en heeft dit ook tot een goed einde gebracht.
De samenwerking is altijd prima geweest, mede door zijn pragmatische oplossingen en snelle probleemanalyses.”